DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen
Header afbeelding Slimme Zorg Estafette 2023

Activiteit aanmelden

Wil je zelf een activiteit verzorgen? Dan kan je deze aanmelden via het formulier.

Activiteit aanmelden

Activiteiten bezoeken

Je registreert je eenmalig voor het activiteitenplatform van de Slimme Zorg Estafette. Daarna kan je je specifiek aanmelden voor activiteiten via de knop aanmelden bij de activiteit.

Activiteiten bezoeken

Inloggen

Heb je je al eenmalig geregistreerd voor het activiteitenplatform van de Slimme Zorg Estafette? Dan kan je hier inloggen. Na inloggen kan je je specifiek aanmelden voor activiteiten.

Inloggen

Activiteit aanmelden

2023: Samenwerken en kennis delen staan centraal!

De Slimme Zorg Estafette doen we samen! Daarom zeggen we: een activiteit organiseren doe je nooit alleen. We moedigen je aan om jouw activiteit met een andere organisatie te organiseren en de activiteit interactief te maken. Zo maak je je activiteit niet alleen impactvoller, maar trek je ook meer deelnemers. Weet je nog niet met wie je wil samenwerken? Geen probleem. Je kan een mede-organisator op een later moment alsnog toevoegen aan je activiteit.

Wij bieden de mogelijkheid om de aanmelding van deelnemers (kosteloos) te verzorgen via ons activiteitenplatform. Wij raden je als organisator sterk aan om hier gebruik van te maken. Dit is makkelijker voor de deelnemers én het ontzorgt jou als organisator.

Om je activiteit aan te melden kun je onderstaand formulier invullen. Na indienen ontvang je van ons een bevestigingsmail. We publiceren jouw activiteit zo snel mogelijk op het platform. Je ontvangt van ons een bericht met verdere informatie zodra de activiteit gepubliceerd is.

Indiener
 
 
 
Inlog activiteitenplatform
Door het indienen van een activiteit, maak je gelijk een inlog aan voor het platform. Nadat je bent ingelogd, kun je nog meer activiteiten aanmelden of je als deelnemer aanmelden bij andere activiteiten. Deelnemers kunnen ook via het platform contact met jou zoeken als organisator van de activiteit. Vul hieronder een wachtwoord naar keuze in. Je gebruikersnaam is bovenstaand ingevuld e-mailadres.
 
 
Regio
In welke regio vindt de activiteit plaats? Selecteer alleen de regio('s) die overeenkomt met de datum van jouw activiteit.
 
Moment
Wanneer vindt jouw activiteit plaats?
 
 
 
 
 
 
Samenwerking
Met welke organisatie(s) verzorg je deze activiteit?
Let op! Het is voor commerciële partijen ten allen tijden verplicht om samen te werken met een zorg- of welzijnsinstelling, kennisinstituut of gemeente.
 
 
 
 
 
 
 
Online of op locatie
Uiteraard kan je de URL ook later invullen.
 
Activiteit
 
 
Afbeelding uploaden
Bij jouw activiteit plaatsen we graag een passende afbeelding. Upload hieronder jouw foto of een logo.
Aanleverspecificaties: JPEG-bestand of PNG-bestand. Bij voorkeur een vierkant beeld van minstens 400 pixels hoog en breed. Bij afbeeldingen van een ander formaat wordt er een uitsnede gemaakt.
 
 
Logo organisatie
Upload hier het logo van jouw organisatie. We verzamelen alle logo's van alle deelnemende organisaties voor de communicatie van de Slimme Zorg Estafette.
 
 
Thema
Binnen welk(e) thema('s) valt jouw activiteit?
Meerdere antwoorden mogelijk, maximaal 3
 
Domein
Binnen welk(e) zorgdomein(en) valt jouw activiteit?
Meerdere antwoorden mogelijk, maximaal 3
 
Aanmeldingen
Wij bieden de mogelijkheid om de aanmelding van deelnemers (kosteloos) te verzorgen via ons activiteitenplatform. Wij raden je als organisator sterk aan om hier gebruik van te maken. Dit is voor de deelnemers makkelijker aangezien het voorkomt dat deelnemers aan activiteiten van verschillende organisatoren wisselende procedures moeten ondergaan. Daarnaast werkt het ontzorgend voor jouw als organisator en kan je makkelijker met vragen terecht bij ons indien nodig. Deelnemers krijgen dan een automatische bevestiging als ze zich aanmelden voor jouw activiteit. Je krijgt als organisator toegang tot het activiteitenplatform en kunt hier de deelnemerslijsten zien.
 
 
 
Na het indienen van jouw activiteit zal de organisatie van de Slimme Zorg Estafette 2023 jouw activiteit bekijken. Wij streven ernaar deze zo snel mogelijk op het platform te plaatsen of te voorzien van een terugkoppeling.
 
 
 
 
 


naar
boven

Chats