DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen
Header afbeelding Slimme Zorg Estafette 2023

Activiteit aanmelden

Wil je zelf een activiteit verzorgen? Dan kan je deze aanmelden via het formulier.

Activiteit aanmelden

Activiteiten bezoeken

Je registreert je eenmalig voor het activiteitenplatform van de Slimme Zorg Estafette. Daarna kan je je specifiek aanmelden voor activiteiten via de knop aanmelden bij de activiteit.

Activiteiten bezoeken

Inloggen

Heb je je al eenmalig geregistreerd voor het activiteitenplatform van de Slimme Zorg Estafette? Dan kan je hier inloggen. Na inloggen kan je je specifiek aanmelden voor activiteiten.

Inloggen

Let op verplaatst! Webinar: 1e subsidieoproep van het nieuwe internationale samenwerkingsprogramma: Transforming Health and Care systems.

Afbeelding bij sessie Let op verplaatst!        Webinar: 1e subsidieoproep van het nieuwe internationale samenwerkingsprogramma: Transforming Health and Care systems.

Je dient ingelogd te zijn om je aan te melden voor een sessie.

Omschrijving

Let op ! De webinar is verplaatst naar donderdag 16 maart! Graag opnieuw aanmelden via: https://www.zonmw.nl/en/forms/webinar-international-thcs-call-healthcare-of-the-future/


Ben je geïnteresseerd in internationaal samenwerken? En wil jij met een onderzoek of praktijkgericht initiatief bijdragen aan het veranderen van de zorg? Kom dan naar de lancering van de nieuwe subsidieoproep van het internationale programma Transforming Health and Care Systems. In dit webinar wordt de inhoud en de procedure van de subsidieoproep toegelicht en kan je jouw vragen stellen. Voor meer informatie: www.zonmw.nl/thcs

Thema(s)

Anders werken
Zelfzorg/preventie
(Hulp bij) implementatie en opschaling

Domein(en)

Eerstelijnszorg
Ziekenhuis
Domeinoverstijgend

Organisatie(s)

Internationaal subsidieprogramma: Transforming Health and Care Systems

Locatie

Online

Wanneer

donderdag 2 maart 2023 van 13:00 tot 14:30 uur


naar
boven

Chats