DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen
Header afbeelding Slimme Zorg Estafette 2023

Activiteit aanmelden

Wil je zelf een activiteit verzorgen? Dan kan je deze aanmelden via het formulier.

Activiteit aanmelden

Activiteiten bezoeken

Je registreert je eenmalig voor het activiteitenplatform van de Slimme Zorg Estafette. Daarna kan je je specifiek aanmelden voor activiteiten via de knop aanmelden bij de activiteit.

Activiteiten bezoeken

Inloggen

Heb je je al eenmalig geregistreerd voor het activiteitenplatform van de Slimme Zorg Estafette? Dan kan je hier inloggen. Na inloggen kan je je specifiek aanmelden voor activiteiten.

Inloggen

Veranderkracht: Technologische innovatie, hoe krijg je ze mee?

Afbeelding bij sessie Veranderkracht: Technologische innovatie, hoe krijg je ze mee?

Je dient ingelogd te zijn om je aan te melden voor een sessie.

Omschrijving

Samen met medewerkers, cliënten en patiënten zoeken naar innovatieve werkwijzen en nieuwe technologische mogelijkheden. De meeste zorgprofessionals willen dit. Cliënten en patiënten willen dit ook, onder andere om meer vrijheid te ervaren in het zorgproces. Maar toch blijkt in de praktijk dat het niet altijd goed van de grond komt.

Dit webinar gaat in op het gezonde gesprek voeren over technologie in zorg en welzijn. Met medewerkers èn met patiënten en cliënten. Het samen doen. Want slimmer werken met aandacht voor elkaar, dat wil iedereen wel.

Klinkt mooi toch? Zeker mooi, maar niet altijd gemakkelijk. En daarom zit dit webinar vol met tips en trics en goede voorbeelden. Maar ook met signaleren van weerstand en signalen dat de technologie toch niet zo goed wordt ontvangen.
Ben jij leidinggevende en wil je de veranderkracht in jouw team of organisatie vergroten? Of ben je projectleider of adviseur met een passie voor innovatie? Schrijf je dan in voor deze leuke interactieve sessie en begin de dag vol inspiratie.

Deze sessie is een samenwerking tussen VitaValley, het Vliegwiel, WZW en RegioPlus

Thema(s)

Anders werken
(Hulp bij) implementatie en opschaling

Domein(en)

Domeinoverstijgend

Organisatie(s)

RegioPlus
VitaValley/ Vliegwiel
WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn

Locatie

Online

Wanneer

donderdag 9 februari 2023 van 09:00 tot 10:00 uur


naar
boven

Chats