DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen
Header afbeelding Slimme Zorg Estafette 2023

Activiteit aanmelden

Wil je zelf een activiteit verzorgen? Dan kan je deze aanmelden via het formulier.

Activiteit aanmelden

Activiteiten bezoeken

Je registreert je eenmalig voor het activiteitenplatform van de Slimme Zorg Estafette. Daarna kan je je specifiek aanmelden voor activiteiten via de knop aanmelden bij de activiteit.

Activiteiten bezoeken

Inloggen

Heb je je al eenmalig geregistreerd voor het activiteitenplatform van de Slimme Zorg Estafette? Dan kan je hier inloggen. Na inloggen kan je je specifiek aanmelden voor activiteiten.

Inloggen

De maatschappelijk meerwaarde van zorginnovaties

Afbeelding bij sessie De maatschappelijk meerwaarde van zorginnovaties

Je dient ingelogd te zijn om je aan te melden voor een sessie.

Omschrijving

UPDATE: Het maximaal aantal deelnemers is bereikt, wanneer je je nu nog inschrijft word je op de reservelijst geplaatst. Wat levert een zorginnovatie nu op voor alle stakeholders? De klassieke benadering van het evalueren van zorginnovaties richt zich op de voordelen van één of twee stakeholders, de veelal gebruikersgroepen. Door gebruik te maken van de Social Return on Investment (SROI) methode wordt er rekening gehouden met alle stakeholders. De SROI-methode kenmerkt zich door breed te kijken naar de economische, ecologische en sociale impact van zorginnovatie voor alle stakeholders.

Deze workshop wordt georganiseerd door Roessingh Research and Development (RRD), Roessingh Centrum voor Revalidatie (RCR), Technologie en Zorgacademie Twente (TZA Twente), en het Expert Centre for Monitoring and Coaching (eCMC). En bestaat uit een korte theoretische introductie en een interactief deel waar gewerkt wordt aan verschillende casussen.

Thema(s)

(Hulp bij) implementatie en opschaling

Domein(en)

Domeinoverstijgend

Organisatie(s)

Expert Centre for Monitoring and Coaching (Universiteit Twente)
Roessingh Research and Development
Roessingh Centrum voor Revalidatie
TZA Twente

Locatie

Online

Wanneer

donderdag 9 februari 2023 van 15:30 tot 17:00 uur


naar
boven

Chats